Mord à la carte på SILK – Finn Lothe med en kriminell treretters meny

SILK liker å gå nye veier i en del av sine arrangementer. Så også  i år. En ide om å kombinere mat og krim gjorde sitt til at
SILK-styret utfordret Finn Lothe som på stående fot sa ja og har komponert en rett som det lukter krim og kvalitet av.

Konseptet har fått tittelen Mord à la carte. Lothe tar seg av det kulinariske mens forfatterne Øystein Wiik og Anders Totland tar seg av de litterære hvilerettene. Totland har jo og gitt ut sin egen kokebok Digg i år. Hva han og Wiik har tenkt på å gjøre på denne spesielle kvelden har vi ingen anelse om.

 

Lothe har laget en treretters kriminell meny for kvelden:

«Bloody Mary» Suppe  – En skikkelig skremmende god og sterk tomatsuppe. Serveres med eggebåter, creme fraiche og basilikumolje

Lamme«kølle» «Roald Dahl» – Serveres med rotgrønnsaker, mystiske sopper, urtestekte poteter og sjysaus

Hjemmelaget pannacotta – Flaggermus saus

 

 

——

Til hver rett serveres det selvsagt drikke som passer til.

 Det er bare plass til 40-50 personer til dette spesielle konseptet som selvsagt blir servert i et av de eldste husene i Gamle Skudeneshavn.
Dette blir en kulinarisk og litterær opplevelse og datoen er torsdag 2.nov. kl.19.30.
Billettsalget starter tirsdag 10/10 kl.10.00 på
www.ticketco.no    og Hillesland Libris Skudeneshavn.