BESTSELGER KATE MORTON TIL SILK – ENESTE BESØK I NORGE

June/ September 17, 2016

kate-morton-bilde Kate Morton, som har toppet salgslistene verden over de siste årene og blitt utgitt i mer enn 40 land, kommer til årets SILK.

Forlaget hennes, Vigmostad & Bjørke, har valgt Skudeneshavn og SILK som hennes eneste offentlige opptreden under Norgesbesøket».

Forlagsredaktør Vigdis Ofte i Vigmostad & Bjørke forteller at Morton kommer til å møte nasjonal presse så vel som lokale medier under Norgesbesøket. Morton har hatt stor suksess i Norge med mer enn 300 000 solgte bøker.

 

Kate Morton er en av verdens mest folkekjære forfattere. Hun har solgt 10 millioner bøker på verdensbasis og er utgitt på 34 språk, i over 40 land.
Huset ved innsjøen er hennes femte roman og gikk rett til topps på bestselgerlistene i Australia og Canada da den kom ut i fjor. Boken har også  ligget inne på New York Times bestselgerliste. Kate Morton er fra Australia, men bor nå i London med mann og tre barn. kate-morton-forside-bok

Les mer på hjemmesiden hennes: https://katemorton.com/6-2/

Om Huset ved innsjøen: Juni 1933. I familien Edevanes herskapshus er alt klart for det årlige midtsommerselskapet. 16 år gamle Alice Edevane er full av drømmer og fremtidshåp. Men innen klokken slår midnatt har familien lidd et tap som gjør at de forlater hjemmet sitt for alltid.

70 år senere er politietterforsker Sadie Sparrow i Cornwall på ferie. En dag kommer hun over et forlatt hus. Hun får høre om tragedien som rammet familien som en gang bodde der. Alice Edevane, som nå har blitt en eldre dame, lever et stille og rolig liv som bestselgende krimforfatter i sitt fasjonable hjem i London. Helt til Sadie tar kontakt og vil vite mer om hennes fortid.

Kate Morton blir på SILK intervjuet av Rosie Goldsmith, som arbeidet i mer enn 20 år for BBC med bokprogrammer og internasjonal politikk. Goldsmith nyttes nå som intervjuer på litteraturfestivaler verden over, nå sist med hele åtte arrangementer under Edinburghfestivalen, en av verdens mest
prestisjefylte festivaler.

Share this Post