Deon Meyer klar til årets SILK.

June/ March 18, 2016

MeyerDet er med stor glede vi kan opplyse at en av kanskje verdens beste krimforfattere, sør-afrikanske Deon Meyer, kommer til årets SILK. Vårt styremedlem Odd Henning Johannessen møtte nylig Meyer i Cape Town og fikk der diskutert detaljer om Meyers besøk til årets SILK. Besøket er et samarbeid mellom SILK og Meyers norske forlag, Tiden.
Meyer kom nylig ut med ny krimbok på norsk- og selv om den engelske tittelen er «Dead before dying» har den fått tittelen «Cape Town».

Sagt om boken:
«Deon Meyer svikter aldri. En solid, karakterdrevet krim – med spenning fra første til siste side. Nå aktuell som 10-episoders internasjonal tv-serie med Trond Espen Seim i hovedrollen». Forhåpentligvis er serien å se
på norske TV-skjermer til høsten.

Deon Meyers bøker er utgitt på 27 språk. Bare på norsk er det kommet ut fjorten bøker og lesere vil være kjent med thrillere som Kobra, Ikarus og 7 dager for å nevne noen.
Meyer har vunnet en rekke priser som Martin Beckprisen (Den Gyllene Kofoten) i 2010, Deutscher Krimi Preis i 2006 og Le Grand Prix de Littérature Policière nettopp for sin siste bok – Cape Town.

Meyer skriver sine bøker på afrikaans. Blant hans mange hobbyer er å kjøre omkring i Sør-Afrika på motorsykkel samt musikk (stor Mozartfan, men liker også veldig godt rock’n roll) og rugby.

Se ellers www.deonmeyer.com

Share this Post