En flott åpning av SILK 2020

Kristine Tveit/ november 5, 2020

Ordfører Jarle Nilsen åpnet SILK 2020 med en flott tale og klipping av silkesnor. Ordføreren er imponert over alle frivillige som står på for å gjennomføre festivalen, og er glad for at den også ble i år, tatt i betraktning alt som må spesielt planlegges og tilrettelegges. I talen dvelte ordføreren ved de fire bokstavene i SILK, som definerer ord som hver for seg har stor betydning og kraft i kommunen vår. Han trakk fram SILK som et av de arrangementene som bidrar til å utvikle Karmøy og som gir kommunen positiv oppmerksomhet, attraktivitet og godt omdømme. Ordføreren ønsket forfattere, publikum og arrangør god fornøyelse og lykke til med årets festival.

Etter ordførerens offisielle åpning fikk publikum et møte med forfatter Annette Münch, som bl.a. har skrevet Jenteloven, Badboy, Steroid og Dropout. Under SILK er hun på skolebesøk på dagtid, dette som en del av EU-prosjektet READ ON.              

Tore Renberg, som i år feirer 25-års jubileum som forfatter underholdt resten av kvelden med en blanding av stand-up, musikk og litteratur. Dette var en varm og morsom forestilling, hvor publikum storkoste seg. Med seg hadde han musikerne Alexander Flotve og Anders Brunvær Hauge. Renbergs nye roman, Tollak til Ingeborg, har høstet fantastisk kritikk. Blant hans bøker kan vi også nevne Mannen som elsket Yngve, Kompani Orheim og Du er så lys.                

Det er fortsatt noen billetter igjen til enkelte av arrangementene. Se oversikt og skaff billetter. Få med deg SILK 2020!

Velkommen til godt SILKeføre med 1-meteren og litt håndsprit i Skudeneshavn!

Share this Post