Endring i programmet

June/ October 23, 2014

Lene K.Vi har to små endringer i det tidligere oppsatte programmet.

SILKeKrim fredag kl.19.00 Holmen Brygge- her blir det en endring på en av de tre kvinnelige krimforfatterne. Norske Jorun Thørring går ut og blir erstattet av danske Lene Kaaberbøl. Sammen med Agnete Friis debuterte Kaaberbøl som kriminalforfatter med Gutten i kofferten, som ble kåret til beste danske kriminalroman i 2008. Hun fikk sitt gjennombrudd med Skammarens dotter (Samlaget), den første i Skammerenserien. Ellers vil hun også være kjent for Katrinatrilogien, W.I.T.C.H- og Vildheksserien.

Gutten i kofferten (norsk utgave 2010) er den første boken i en serie om Røde Kors-sykepleieren Nina Borg. Den neste, Et stille, umerkelig drap, utkom våren 2011 og den tredje boken i serien, Nattergalens død, i januar 2013. Bøkene om Røde kors-sykepleier Nina Borg er utgitt i over 12 land.

Kadaverdoktoren (2011) er første bok i en ny krimserie om den unge Madeleine Karno som er assistent for sin far, legen og patologen Albert Karno..

Lene Kaaberbøl blir også i aksjon lørdag morgen kl.10.30 på SILKeMorgen der hun erstatter Hans Rosenfeldt som har måttet melde avbud.. Morgenmøtet blir et helskandinavisk møte der svenske Johan Theorin er den andre gjesten med tidligere TV2-anker Kari Birkeland til å binde sammen samtalen mellom de to.  Fokus vil bli på nordisk krimlitteratur, kvinnelige kontra mannlige forfattere og det historiske aspektet. Dessuten skriver Theorin nå en ungdomsbok-fantasy, en sjanger som Kaaberbøl har stor erfaring med.

Et møte med to sterke skandinaviske personligheter – og selvsagt er det boksignering etter møtet med dem…

  • Ønsker noen av publkum som har kjøpt billetter til dette arrangementet å få refundert billetten pga programendringen kan det skje ved å levere billetten inn til Hillesland lIbris.

Og som det sømmer seg på et morgenmøte blir det gratis kaffe til publikum.

Share this Post