EUROJURIS BLIR MED I SILKFAMILIEN

June/ March 18, 2015

 Fra venstre: Nestleder i SILK, Hanne Mulelid, Jan Henrik Høines, Ingrdi Lauvås fra Eurojuris Haugesund og John Rullestad, leder for SILK. Bildet er hentet fra KarmøyNytt

Jan Henrik Høines, Ingrdi Lauvås fra Eurojuris Haugesund
Bildet er hentet fra KarmøyNytt

Eurojuris Haugesund inngikk nylig en samarbeidsavtale med Skudeneshavn Internasjonale Litteratur-og Kulturfestival (SILK).

Avtalen vil gjelde for et år med stor mulighet for forlengelse. 

Under pressekonferansen i starten på uken var det derfor en overlykkelig leder og nestleder fra SILK som endelig kunne lette på sløret og fortelle den gode nyheten.

–For cirka tre uker siden fikk jeg en hyggelig telefon fra Jan Henrik Høines i Eurojuris Haugesund, der han fortalte at de ønsket å diskutere muligheten for en avtale med SILK. Da var ikke veien lang bort til Åkra. Vi hadde en god dialog en kveld som igjen utviklet seg til en samarbeidsavtale, forteller leder i SILK, John Rullestad.

Sammen om ytringsfriheten 

Etter å ha snakket sammen om å inngå en avtale kunne de ulike partene fort se at det var mange punkter hvor et advokatfirma og en litteraturfestival har felles berøringspunkter.

– Vi i Eurojuris Haugesund har en del områder i samfunnet som vi bryr oss om, hvor mye av det SILK jobber og står for samsvarer med det vi tenker. Der en av innfallsvinkelen for oss blant annet er knyttet til det med ytringsfrihet, forteller Høines og legger til.

– Derfor ble det naturlig for oss å ta kontakt med SILK når vi har sittet å tenkt på hva som er våre naturlige samarbeidspartnere i forhold til det å være med å bidra til markedsføring og sponsing av lokale aktører.

Hentet fra Karmøynytt

Share this Post