Gert Nygårdshaug, Sturla Stålsett, Irina Lee og Bow to Each Other klare

June/ September 3, 2014

Årets første arrangement i SILK blir onsdag 29.okt på Holmen Brygge.og det er gratis!

 I samarbeid med Fairtrade Karmøy og Tysvær og med støtte fra Den norske kirke i Karmøy og Haugesund samt NORAD har man sørget for at et flott knippe forfattere og artister kommer til SILKs første arrangement onsdag 29.nov. Ståle Pedersen i Fairtrade forteller at man vil fokuserer på miljø og politikk, hvordan vi skal arbeide med de svakeste, de utstøtte, forfulgte, fattige og de som er annerledes.

Gert Nygårdshaug er innom miljø og politikk i nesten alle sine bøker.            Han vil fokusere på sin nyeste boka ”Nøkkelrmakeren” som handler om tid og bevissthet, men vil også helt sikkert være innom hans andre bøker og ikke minst Mengele Zoo I den sammenheng blir det fokus på betydningen regnskogen har for klimautfordringene samt om overgrep overfor urbefolkningen /indianerne.

Irina Lee fokuserer på kjøpepress, merkevarer til små barn – klær man egentlig ikke har råd til. Hun har mer enn 15 års erfaring som journalist og reporter. I sin siste bok ”Shoppingfri” tar hun for seg det å leve et år uten shopping.

Tredje gjest på Fairtradekvelden blir Sturla J.Stålsett, teolog og prest.  Stålsett har skrevet og redigert en rekke bøker, bl.a. ”Respekt. Se om igjen”.  Han har også vært med i flere rockeband og også skrevet salmer.

På SILK vil Stålsett komme innom  “Respekt. Se om igjen”. Hans refleksjoner om respekt og anerkjennelse knyttes i stor grad til arbeidet hans i bl.a. i Bymisjonen og mennesker han har møtt

Det musikalske innslaget er det duoen Bow To Each Other som står for, En av de to, Gunhild Ramsay Kristoffersen, er  fra Kopervik.  Tidligere i år kom debutalbumet ”The Urge Drums”. Bow to Each Other opptrådte nylig på Øyaafestivalen.

Share this Post