Planleggingen godt igang

Kristine Tveit/ February 17, 2020

Årets SILK-festival arrangeres onsdag 4. – lørdag 7. november. Styret er godt i gang med planleggingen. SILK-festivalen 2020 er den 11 i rekken. Ordfører Jarle Nilsen vil foreta den offisielle åpningen.

Nytt styre ble valgt på årsmøtet i januar. John Rullestad fortsetter som leder og Hanne Mulelid som nestleder. Styret består ellers av Ingunn Tjørve, Anne-Christine Westerheim, Kristin Berg Håkonsen, Sølvi Henningsen Røyland, Kurt O. Bjørnnes, Andreas Kallestein, Odd Henning Johannessen, Per Asbjørn Bjelland og Kristine Tveit.

Årsmelding SILK 2019

Festivalen har blitt så stor at årsmøtet besluttet å utvide styret med to medlemmer for å få til en enda mer robust organisasjon med god fordeling av oppgaver. Foruten å lage en god festival for publikum og medvirkende, er det viktig å legge godt til rette for de over 50 frivillige som bidrar til gjennomføringen. Styret har som mål å unngå sårbarhet og vil utvikle ei håndbok som beskriver alle ulike oppgaver i SILK ned til minste detalj. Det er viktig at alle vet hva deres oppgaver er slik at publikum år etter år kan få oppleve en festival som går knirkefritt.

Skudeneshavn har perfekte rammer for en intim og spennende litteratur- og kulturfestival.

Velkommen til SILK i november!

Share this Post