HAUGALAND KRAFT FORNYER MED SILK FOR TRE NYE ÅR.

Kristine Tveit/ juni 8, 2020

«Det er med stor glede vi i SILK- Skudeneshavn Internasjonale Litteratur-og Kulturfestival, har fornyet vår avtale med Haugaland Kraft som festivalens hovedsamarbeidspartner for de tre neste årene», forteller styreleder i SILK John Rullestad. «Haugaland Kraft står for styrke, energi og spenning, tre stikkord som også passer godt på oss i SILK».

Direktør Kommunikasjon og Kundetjenester i Haugaland Kraft, Gunn Margareth Lassesen, er også meget godt fornøyd med avtalen og sier: «Spesielt gledelig er det at begge parter har et meget godt omdømme i regionen og det å bli assosiert med en partner som står for kvalitet betyr mye for oss», og legger til «vi registrerer også at SILK deler våre etiske retningslinjer, verdigrunnlag og ledelsesfilosofi. Selv om de er en frivillig organisasjon, har de en profesjonalitet vi i Haugaland Kraft kan identifisere oss med».

Ellers forteller Rullestad at SILK i år har fått avtaler med ni – 9 – nye firmaer. Disse er Sandvold & Velde Supply AS, Vico Maritimt Elektrosenter, RTS, Vitusapotek, Malvin Varne Aut.Entrepenør, Elkjøp Åkra Elektriske, Tømrer Morten Sarkkinen, Level Personal og Stillasgruppen. Vi ønsker samtlige hjertelig velkomne til SILKfamilien. Fra før har SILK avtaler med 49 ulike samarbeidspartnere og hadde en målsetting om å nå 60 i år. Med ni nye bedrifter allerede på plass er målsettingen i år justert opp til 70 samarbeidspartnere.

Direktør Kommunikasjon og Kundetjenester i Haugaland Kraft, Gunn Margareth Lassesen, og leder av SILK, John Rullestad, er begge godt fornøyde med fornyelse av avtale med Haugaland Kraft som hovedsamarbeidspartner for de neste tre årene.
Share this Post