#minskissebok – for deg som er ungdomsskoleelev i Karmøy

June/ April 22, 2020

Martin Mentzoni


I samarbeid med EU-prosjektet Read On inviterer Karmøy folkebibliotek deg – ungdomsskoleelev – i Karmøy kommune til å delta på #minskissebok, hvor du én av 500 som får utdelt/låne en blank A5 skissebok, som du skal fylle med tekst, tegning, maling, foto, collage og andre kreative uttrykk mellom 7. mai og 31. august.

Skissebøkene kan hentes fra uke 18: tirsdager mellom kl. 16:00 -18:00 eller onsdager og torsdager mellom kl. 12:00 – 16:00, hos Karmøy folkebibliotek. Enten hovedbiblioteket i Kopervik, eller en av filialene på Åkrehamn, Skudeneshavn eller Norheim.

Meld til Karmøy folkebibliotek på barnebok@karmoy.kommune.no dersom du er interessert.

Torsdag 7. mai blir det kick-off med online kreativ workshop med Martin Mentzoni kl. 18:00 – 21:00 på stream på Karmøy folkebiblioteks Facebook-side og på Youtube-kanalen “kaffi fanzine

#minskissebok leveres til Karmøy folkebibliotek innen 31. august, registreres i vår katalog og settes på hyllen til utlån for alle som vil se hva du og andre har laget. Underveis blir det kreative verksteder for de påmeldte.

Er du ungdomsskoleelev i Karmøy kommune? Bli med på vårens mest spennende prosjekt om kunst, identitet, kreativitet, ytringsfrihet og delekultur.

Følg med her og på vår Facebook-side. Vi tar forbehold om endringer -spesielt pga situasjonen med koronapandemien.

Read On

Share this Post