SILK liker å gå nye veier i en del av sine arrangementer. Så også i år. En ide om å kombinere mat og krim gjorde sitt til at
SILK-styret utfordret Finn Lothe som på stående fot sa ja og har komponert en rett som det lukter krim og kvalitet av.
Konseptet har fått tittelen Mord à la carte. Lothe tar seg av det kulinariske mens forfatterne Øystein Wiik og Anders Totland tar seg av de litterære hvilerettene. Totland har jo og gitt ut sin egen kokebok Digg i år. Hva han og Wiik har tenkt på å gjøre på denne spesielle kvelden har vi ingen anelse om.
Lothe har laget en treretters kriminell meny for kvelden:
«Bloody Mary» Suppe – En skikkelig skremmende god og sterk tomatsuppe. Serveres med eggebåter, creme fraiche og basilikumolje
Lamme«kølle» «Roald Dahl» – Serveres med rotgrønnsaker, mystiske sopper, urtestekte poteter og sjysaus
Hjemmelaget pannacotta – Flaggermus saus
Til hver rett serveres det selvsagt drikke som passer til.