Torsdag 31. oktober

SILKeSenior Solstein
Veaslettå kl.13.00

Min oversettelse av Snorre – Kjell A.Pollestad
Billett: Medlem av Karmøy Senioruniversitet: kr.100, ikke-medlemmer: kr. 150
inkl. kaffe og kake.
BILLETTESALG  KUN VED INNGANGEN
Arrangementet er i samarbeid med Karmøy Senioruniversitet.

Dialekter i Karmøy : Skudeneshavndialekten
Holmen Brygge kl.18.00

Karmøy folkebibliotek har med støtte fra Fritt ord planlagt flere arrangement om dialektene i Karmøy, med oppstart i Skudeneshavn i samarbeid med SILK. Vi får besøk av språkprofessor og forfatter Helene Uri, og to språkmektige lokale personer: Marit E. Høines Totland og Espen Berg.

Vi møter de tre i samtale om dialekter i Norge generelt og Skudeneshavn spesielt, sammen med tidligere journalist i NRK, Harald Dale, torsdag 03.11. kl 18.00 på Holmen brygge.
GRATIS INNGANG


SILKeMøter med Tomas Espedal og Helene Uri i samtale med Jan H. Landro,
#KulTour Live og Mads Pedersen
Holmen Brygge kl. 20.00

Tomas Espedal debuterte i 1988, og er kjent for sine genrediffuse selvbiografiske og selvutleverende romaner. Han er en prisbelønt forfatter som er utgitt i mange land, og kom i år ut med ny bok med tittelen «Året».

Helene Uri er norsk forfatter, språkforsker og professor. Hun har utgitt både faglitteratur, barne- og ungdomsbøker og romaner. Hun har nylig kommet med ny roman med tittelen «Hålke».
Vi møter de to i samtale med tidligere kulturredaktør i Bergens Tidende, Jan H. Landro.

#KulTour tar for seg de kulturelle høydepunktene i forbindelse med idrettsbegivenheter verden over. Serien sendes på TV2 og i sosiale medier. Det har blant annet blitt produsert episoder til alle etappene i Tour de France, til Tour des Fjords og Arctic Race. #KulTourLive utgjør andre halvdel av kvelden, og blir presentert av John Kaare Hoversholm fra Skudeneshavn og fotograf Finn Erik Rognan. De to står bak #KulTour-konseptet. Les mer på kultour.no

Musikkinnslag av Mads Pedersen.

Billett: kr. 200,-  fås på silk.ticketco.no og Hillesland Libris Skudeneshavn fra 10/10 kl.10.00