SILKeKULTURSKRINET – viktig del av SILK.

June/ October 28, 2014

SILK har et utstrakt samarbeid med Kulturskrinet, Karmøy kommunes versjon av Den kulturelle skolesekken.

Barnehager og skoler får besøk av forfattere i SILKeuken:

Sarah McIntyre, amerikansk-britisk barnebokforfatter-og illustratør besøker torsdag 30 okt Grindhaug g Norheim skoler

i SILK sammenheng besøker Sarah Skudenes ungdomsskole på Holmen brygge fredag og ellers Skudeneshavn skole senere samme dag.

Arme Svingen

Arme Svingen

Arne Svingen besøker Skudeneshavn og Avaldsnes skoler fredag 31.okt. I SILK skal han, i tillegg til besøke skoler, også ha skrivekurs  der innholdet bli på skriveprosess, bygge opp en historie, teknikker og gjerne litt fokus på det å skrive for barn.

Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst som har skrevet krimbøker for barn og unge i tillegg til voksenbøker, har tre besøk på torsdag Aadland, Åkra og Skudeneshavn skoler. Han var i ILK for to år siden. Også i år er det lagt inn skolebesøk for Horst i og med han nylig kom ut med sin fjerde bok i CLUE-serien

Steffen Sørum

Steffen Sørum

Steffen Sørum har hele uken besøkt ungdomsskolen. Fredag 31.okt har han skriveverksted for elever fra alle ungdomsskolene.

Og for de aller yngste samles barnehagebarn rundt Tor Åge Bringsværd på Skudeneshavn kulturhus fredag. Hans bøker om Karsten og Petra er blitt meget populære og tidligere i år var det Norges premiere på Karsten og Petra på vinterferie.

Share this Post