Siri Lill Mannes til stor hjelp for SILK.

June/ October 27, 2014

SiriLill-profilSøndag kom meldingen i medier om at den britiske regjeringen har besluttet  å hente hjem troppene sine fra Helmond-provinsen i Afghanistan denne uken, og ikke som tidligere planlagt, i januar neste år. Dette skapte problemer for oss i SILK. Utenrikskorrespondent i Sunday Times, Christina Lamb, med hovedansvar for å dekke Pakistan og Afghanistan for avisen, måtte i huj og hast reise til Helmond for å lage en toppsak til neste ukes utgave av Sunday Times ettersom hun har fulgt troppene der fra dag en. Lamb vil ikke være tilbake i England før ut i neste uke. Dermed fikk i SILK problemer med de to arrangementene hun og sønnen var satt opp i.

Siri Lill Mannes tok utfordringen fra oss og sa ja til å stille opp på kort varsel som erstatter for Lamb i lørdagens SILKeVerden kl.19.00. Siri Lill har store kunnskaper om Russland og er meget dagsaktuell med sine kunnskaper om situasjonen i Ukraina og andre tidligere land i Sovjeunionen. I og med programleder Rosie Goldsmith er engelsk vil også denne sekvensen være på engelsk.

Arrangementet Et år med Malala, som var satt opp på fredag 31.okt, må utgå. Lamb har sagt seg villig til å komme til Skudeneshavn en gang ut på våren og vi håper da å få til et eget Malalaarrangement.

Hav betyr dette for deg har kjøpt billett?

Publikum, som har kjøpt billetter hos Hillesland Libris til Et år med Malala fredag 31.okt, kan få pengene tilbake ved å henvende seg i butikken.  De som har kjøpt på Scanticket får også selvsagt pengene tilbake ved å kontakte emskaadel@gmail.com og si hvordan de vil ha pengene tilbake.

PublIkum, som har kjøpt til SILKeVerden lørdag 1.nov, kan velge om de vil

A) bruke billetten de har kjøpt til arrangementet som vil ha to av de tre opprinnelige gjestene, Geert Mak og Sarah McIntyre i tillegg til Siri Lill Mannes

eller

B)  få pengene igjen ved å returnere billetten.

Velges b. ønsker vi beskjed om dette på emskaadel@gmail.com

Vi beklager dette på det sterkeste, men i slike tilfeller ser det ut
som storpolitikken prioriteres foran SILK.

Share this Post