SISTE NYTT: Hans Olav Lahlum kommer til årets SILK.

June/ October 10, 2019

I dag kom gladnyheten om at også Hans Olav Lahlum kommer til årets jubileumsSILK lørdag 2.nov.

Foto: Hein Ove Holmgard

Uken før SILK lanseres Lahlums siste politiske bok med biografien Reiulf Steen. Historien, triumfen og tragediene. Knapt noen politiker fra norsk etterkrigstid har engasjert folk like sterkt som karismatikeren og ideologen Reiulf Steen. Få kunne begeistre tilhørere og lesere som ham – og få har klart å bli så omstridt både i og utenfor eget parti. 
Biografien gir svar på tidligere ubesvarte spørsmål om Reiulf Steen, og gir leserne ny innsikt i Arbeiderpartiets nyere historie. Men biografien er mest av alt et portrett av et sammensatt menneske med både store talent og krevende handikap.

Lahlum er også aktuell på krimfronten i høst. Avklaringene er en original historie om et far-sønn-forhold, men også en tankevekkende psykologisk roman om behovet for å få avklart store spørsmål i egen tilværelse. Ikke minst er det et spenningsladet krimdrama, hvor et gammelt og et nytt mysterium kobles sammen til en thrilleraktig avslutning.

Hans Olav Lahlum er historiker og forfatter. Han har skrevet en rekke biografier og i 2010 debuterte Lahlum som skjønnlitterær forfatter med en klassisk krimroman, Menneskefluene. Boken ble den første i en rekke populære bøker om det samme etterforskerparet K2 og Patricia. Bøkene hans er solgt til flere land. 25. september kommer hans nye roman “Avklaringene”

Share this Post