SILK styret

John Rullestad

styreleder

John har vært leder helt siden oppstarten. Han er født i Wales, oppvokst i Stavanger og bosatt i Skudeneshavn siden 1969. John er nå en aktiv pensjonist som har hatt et innholdsrikt arbeids- og organisasjonsliv

Andreas Kallestein

Nestleder

Andreas er oppvokst, bor og arbeider i  Skudeneshavn. Andreas arbeider som innkjøpssjef i Solstad Offshore ASA og har en livslang interesse for litteratur 

Sølvi Henningsen Røyland

Kasserer

Sølvi ble medlem i styret i 2015. Hun er født i Høyanger i Sogn og Fjordane, men er oppvokst i Skudeneshavn. Sølvi er utdannet allmennlærer med tilleggsutdanning i spesialpedagogikk, engelsk og religion.

Anne-Christine Westerheim

Nest-kasserer

Anne-Christine ble medlem i styret i 2017. Hun arbeider i den lokale bokhandelen, Norli, som vi regner som SILKs offisielle bokhandel. Med stor interesse for litteratur er Anne-Christine meget fornøyd med å jobbe med bøker i det daglige, samt være en del av en litteraturfestival. 

Odd Henning
Johannessen

Odd Henning Johannessen har vært med i styret i SILK i flere år.  Han er fra Åkrehamn, men bor i Kopervik. Fritida brukes mest på golf og turar med hunden og på å lese bøker. 

Ingunn Tjørve

Ingunn Tjørve har vært med i SILK-styret fra festivalen ble grunnlagt på facebook i romjulen 2009, og har vært styremedlem siden. Hennes oppgaver er blant annet logistikk – både når det gjelder reiser, overnatting og sjåførtjenester, samt mange andre oppgaver som må på plass for å få en vellykket festival. 

Per Asbjørn Bjelland

Per Asbjørn Bjelland har ansvar for alt som handler om innkjøp til festivalen og å få orden på lokalene slik at vi har lyd, reklame og drikke på plass. Det har vært hans jobb de tre siste årene som styremedlem, og dette er noe han kan til fingerspissene. 

Kristine Berg
Haakonsen

Kristin Berg Haakonsen ble styremedlem i 2017. I tillegg til 15 år i folkebibliotek, har hun jobbet i arkiv og skole- og fagbibliotek. 

Kristine Tveit

Kristine Tveit ble medlem i SILK-styret i 2020. Hun var også med i 2015 og 2016. Kristine er statsviter fra Universitetet i Bergen og har jobbet i departementer og kommuner. 

Signe Marie Lie

Signe Marie Lieble styremedlem i 2021. Hun har jobbet som sykepleier siden 2007. Signe Marie er spesielt opptatt av å bidra til at enda flere under 40 vil besøke SILK.  

Jan Henrik Høines

Sekretær

Bildet og tekst kommer snart