Velkommen til SILK 2021!

Kristine Tveit/ oktober 1, 2021

Festivalsjef John Rullestad

Endelig i gang igjen
Vi gleder oss over å kunne presentere et innholdsrikt program for SILK 2021. Vi er stolte av alle de flotte deltakerne vi har fått med oss. Program og deltakere er fyldig presentert på nettsiden vår, som er vesentlig fornyet dette året. 

Programhefte til nedlasting

Papirutgave av programmet vil være tilgjengelig på Karmøy folkebibliotek og Norli Hillesland Skudeneshavn. Dette kan også lastes ned ved å klikke på bildet.

Billettsalget skjer på silk.ticketco.events og på Norli Hillesland i Skudeneshavn fra 10.10 kl. 10.

Nå er vi forhåpentligvis tilbake til «normale» tilstander, og kan åpne for et større publikum enn i 2020. 

2020 var et helt spesielt år, også for SILK. Vi vil rette en stor takk til alle over 50 frivillige for måten de spesielle utfordringene med å arrangere fjorårets festival ble taklet på. Takk også til publikum som støtter oss ved å møte opp på arrangementene, takk til alle forfattere, intervjuere og artister som sørger for topp kvalitet på programpostene, takk til alle sponsorene våre som øker for hvert år og takk til Karmøy kommune, Rogaland Fylkeskommune, Kulturrådet og Fritt Ord som sørger for at vi har økonomioversikt før vi starter planleggingen av festivalen.

Vi håper dere vil kose dere på SILK 2021. Få med dere interessante forfattere og artister, ta en kopp kaffe innimellom, nyt vår spesielle by og ikke minst, bli rustet til vinteren med påfyll av gode kulturelle opplevelser, noe vi har savnet de siste 18 månedene.

Festivalstyret ønsker alle en flott SILKfestival 2021 og ønsker dere også velkommen tilbake 2-5 november 2022!

Share this Post